Stor interesse for Baseball

Elsker du baseball og får ikke nok av denne sporten? Sitter du oppe sent for å se når kampene går i USA? Da er du en av de som ikke får nok av baseball. Det finnes mange lag å velge mellom, men de fleste kan si seg enig i at de beste er New York Yankees, Boston Red Sox og LA Dodgers, for å nevne de mest populære.

Reis på baseballreise

Dersom du drømmer å se laget ditt live, kan du reise på baseballreise og få en tur for livet! Nettsider som GoSportTravel tilbyr flere forskjellige pakketurer, som gjør at du vil få en tur du kommer til å huske. Ikke nok med det – dersom du inviterer med deg venner, vil du få oppleve kampene og omvisningene på stadion sammen med andre. Mer informasjon finner du her.

Få med deg World Series

Reiser du når World Series finner sted, vil du også få med deg de beste baseballøyeblikkene. World Series kan sammenlignes med Super Bowl, men for baseball. Å kjenne på trykket fra publikum på World Series sammen med venner, få med deg underholdningen og alt som hører med, og i tillegg kunne utforske storbyen vil gjøre turen uforglemmelig. Se også SuperBowl dersom du har muligheten, for en ekte amerikansk opplevelse!