Behandle dine sportsskader

Å drive med sport er utfordrende, spennende og underholdende. Det finnes så mye man kan prøve ut, og den rette sporten bidrar til å gjøre hverdagen noe lysere. Fotball og håndball er to store idretter her til lands, sammen med ulike aktiviteter knyttet til snø og ski. Men selv den best trente utøveren kan oppleve sportsskader som trenger behandling.

Behandling av sportsskader

Når uhellet først er ute og skaden er et faktum er det viktig å behandle skaden. I sport er muskel- og leddskader de mest typiske skadene, og kan ta tid å få rettet opp i. Men uansett skade er rett behandling viktig. Det kan være operasjon, medisinsk eller fysikalsk behandling. I noen tilfeller vil man trenge en kombinasjon for å komme tilbake til samme nivå som før.

Fysikalsk behandling

Ved muskel- og leddskade er fysikalsk behandling av både skjellet og muskulatur ideelt. Våre naprapater kan tilby en handling som er tilpasset deg og dine behov. Vi gjør innledende samtaler og undersøkelser for å kartlegge hvilke behandlinger som vil fungere best for deg og dine skader. Vi skreddersyr din behandling, og kan også samarbeide med andre medisinske instanser og terapeuter for den beste behandling. Les mer her.