Alex ”A-Rod” Rodriguez – en legende innen baseball

Alex Rodriguez er en profesjonell baseballspiller for laget New York Yankees. Han spilte tidligere for Seattle Mariners og Texas Rangers, og anses som en av de beste baseballspillerne noensinne. Han ble født i New York City i 1975, men flyttet et par ganger som liten. Han likte baseball fra ung alder, og begynte å spille på skolelaget på high school. Han spilte også amerikansk fotball i skoletiden, men det var baseball han valgte å satse på. Han ble signert rett etter high school, og spilte for Seattle Mariners fra 1994 til 2000. I årene 2001 til 2003 spilte han for Texas Rangers, før han i 2004 kom til New York Yankees.

Alex Rodriguez er en ekte legende innen baseball, men han har også tatt et par dumme avgjørelser i livet. Han har blant annet innrømmet å ha tatt doping, noe som førte til at han ble utestengt fra baseball hele sesongen 2014. I februar 2015, offentliggjorde han et håndskrevet brev der han ba om unnskyldning til baseball-ligaen, laget, Steinbrennerfamilien, spillerne og fansen. Han har lovt å oppføre seg mer ansvarlig i fremtiden, og er allerede i gang med treningen foran årets sesong.

Store stjerner blir lett tilgitt når de gjør noe dumt, og mange gjør bare én stor feil, mens andre bare fortsetter å gjøre tabber. Selvsagt er det mange idrettsfolk som har andre hobbyer, som for eksempel er det en del av dem som spiller pengespill, blant annet poker. Der er Rodriguez i godt selskap, da dette er én av hans tidsfordriv ved siden av baseballen. Idrettsfolk søker spenning og adrenalinkick, og gambling tilbyr dette på en enkel måte, uten at de trenger å svette for det. I tillegg er det mange som både bruker og utvikler sine strategiske ferdigheter med type poker, sjakk og blackjack. Dette er noen av de mest populære ferdighetsspillene som mange store talenter liker å drive med.

Rodriguez og hans kolleger har noe tid å slå i hjel mens de venter på neste store kamp, og noen av dem velger å delta på ulike typer turneringer, spesielt innen nettpoker, som er veldig populært for tiden. Da blir det enda morsommere å spille på nettkasinoer som FullTilt, der man blant annet finner et godt utvalg av store turneringer. Her finner man like stort spenningsmoment som ved idrett, men dette er likevel underholdning på et helt annet nivå og med et helt annet mål enn for eksempel baseball.

Rodriguez har også blitt kjent for kvinnehistorier. I flere år gikk det rykter om at han hadde vært sammen med både den ene og den andre skjønnheten, og kona Cynthia fikk til slutt nok av alle historiene, og søkte om skilsmisse. Paret giftet seg i 2002, og fikk to barn sammen. I 2008 ble de separert, nettopp på grunn av alle kvinneryktene, og de skilte seg senere samme år. Etter den tid har Rodriguez vært sammen med flere kvinner, men han har ikke giftet seg på nytt. I tillegg til pokerspilling, er biler en stor hobby for Rodriguez. Men det er først og fremst sporten han konsentrerer seg om, og under vårtreningen før sesongen, virker det som om han er i god form. Kanskje han har kommet seg på beina etter dopingskandalen, og kanskje han også har lært noe. Skal man drive med konkurranse, må man gjøre det på lovlig vis.