For deg som liker rugby

Rugby har sin opprinnelse fra England og er i dag en veldig populær sport i landet. Den har også en sterk posisjon i Irland, Skottland, Wales og på New Zealand.

Å oppleve rugby live er ulikt noe annet innen sport. Supportere fra begge lag blandes på tribunen. Alle oppfører seg respektfullt, uansett hvilket lag de heier på. I Norge er også interessen stor for rugby og rugbylandslaget. Om det er spilling, dømming, trening eller frivillig arbeid du brenner for, finn din lokale klubb.

Opplev rugby live

Som den ihuga rugbyfan, hva er vel da bedre enn å se rugby live i Six Nations Championship? Leg ut på en på sportsreise og opplev stemningen på arenaer som for eksempel Aviva Stadium i Dublin eller Twickenham Stadium i London. Følg denne linken for mer informasjon og minner for livet.

Dublin og London by

Se favorittsporten live og opplev i tillegg atmosfæren og gjestfriheten i trivelige Dublin by mens du nyter et autentisk måltid og irsk øl på en av de mange irske pubene. Eller få muligheten til å bli nærmere kjent med den tradisjonelle britiske kulturen med et internasjonalt preg i Europas største metropol, London. Kan det bli bedre?